Etimesgutta masa sandalye kiralama


Kalabalık organizasyonlarda plastik masa sandalyeye mi ihtiyacınız var? Masa ve sandalyeye ek olarak projektör, çay ocağı ve çadıra da mı ihtiyacınız var? Telaşlanmayın hepsini Etimesgutta masa sandalye kiralama olarak ekibimizden temin edebilirsiniz. Ayrıca ürünleri farklı yerlerden temin etmeniz gerekmiyor bizzat bizlerle iletişime geçerek toplu kiralama hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Üstelik her bütçeye uygun fiyatlarla hizmet vermekteyiz.

Öyleyse biraz misyon ve vizyonlarımızdan bahsedelim; filiz ticaret olarak Etimesgutta masa sandalye kiralama ekibimiz köklü ve müşteri odaklı bir firmadır. Müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet bizler için birinci sıradadır. Esas aldığımız ilkeler doğrultusunda bugünlere firmamızın adını taşıdık ve bundan sonra ki yıllarda da gerçekleştireceğimiz hedefler peşindeyiz.


Peki hangi organizasyonlara hizmet vermekteyiz? Düğün, kına, nişan, asker daveti, doğum günü, konferans, toplantı, konser vb. tüm organizasyonlara hizmet vermekteyiz. Biliyoruz ki böyle özel günlerde kalabalık misafir ve davetlileri ağırlamak zor olur. Biz de tam bu noktada etimesgutta sandalye kiralama ekibi olarak yükünüzü hafifletiyor ve müşterilerinize daha fazla vakit ayırmanızı sağlıyoruz. Memnun kaldığınız takdirde Etimesgutta kiralık masa sandalye ekibine ulaşarak sadece bir organizasyonda değil dilediğiniz kadar organizasyonda hizmet alabilirsiniz.


Başarımızı soruyorsanız başarımızı kaliteli hizmet, kaliteli malzeme ve güler yüzlü ekibimize borçluyuz. Hizmette sadece kaliteli ürün yetmiyor. Kaliteli hizmet ve çalışanlarımızın anlayışlı olması sizi bu hizmetten memnun bırakacaktır. Etimesgutta kiralık sandalye ekibi böyle özel günlerde hizmetinizde olmaktan kıvanç duyar. Etimesgutta uygun fiyatlı sandalye kiralama fiyatları gelirinize uygun olarak düzenlenmiştir. En uygun fiyat garantisini bizlerden alabilirsiniz.
Etimesgut sandalye kiralama firmamız malzemelerini seçerken bu konuda çok dikkatli ve hassas davranıyor. Plastik deyip geçmemek lazım elbette firmamız plastiğin imalatında en kaliteli ürünleri tercih ederek hizmetinize sunuyor. Sizleri misafirlerinize mahcup etmiyor.

Ürünlerin temizliği nasıl yapılmaktadır? Hijyen kiralama işlerinde en hassas noktadır. Sizlerin sağlığını düşünerek her teslimattan sonra ürünlerimizin temizliğini sağlamaktayız. Ürünlerimizi müşterilerimizden teslim aldıktan sonra depomuzda temizliği yapılmaktadır.

Peki firmamız ulaşımı nasıl sağlıyor? Etimesgut masa sandalye kiralama ekibimiz bizzat kendi özel aracıyla ulaşımını sağlıyor. Siz değerli müşterilerimizin adres, saat ve tarih vermesi yeterlidir. Belirtmiş olduğunuz tarih, adres ve saatte, istediğiniz adette ürün adresinize teslim edilecektir. Üstelik daha erken saatlerde teslim ederek müşterilerimizi zor durumda bırakmıyoruz. Ayrıca kiralama işlemlerinde güven akla gelen ilk seydir. Peki neden mi? Bu işletmetmeye sahip olan birçok firma var. Sizin belirlediğiniz saate hizmeti geciktiren, kalitesiz ürün kiralayan vb. biz ekibimizle akılda kalan soru işaretlerini ve şüpheleri siliyoruz. Kalitemizle ve hizmetimizle farki ortaya koyuyoruz. Sizlere bir telefon kadar uzagiz bizi tercih ettiginiz icin tesekkur eder diger organizasyonlarda sizlerle çalışmak isteriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir